Πως γίνεται ο καθαρισμός μιας καμινάδας

καθαρισμος τζακιου

Ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες για την καλή λειτουργία του. Ο καθαρισμός καμινάδας, όχι μόνο μας προφυλάσσει από τη δυσάρεστη ανάφλεξη των υπολειμμάτων της καύσης στο εσωτερικό της καμινάδας του τζακιού, αλλά είναι απαραίτητος για την αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος της καμινάδας του τζακιού.

Ο καθαρισμός καμινάδας του τζακιού σας γίνεται μόνο μέσα από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας, με ειδική επαγγελματική ντίζα-βούρτσα, αφού πρώτα οι επαγγελματίες σκεπάσουν την εστία με κάλυμμα ώστε να μη λερώνουν το σπίτι σας.

Οι τεχνικοί είναι εκπαιδευμένοι σε ειδικά σεμινάρια,καθαρισμός καμινάδας, και διαθέτουνε μεγάλη εμπειρία στον τομέα του καθαρισμού καμινάδων. Στο τέλος της διαδικασίας καθαρίζουνε τυχόν υπολείμματα γύρω από την εστία και παραδίδουνε καθαρό το τζάκι.

καθαρισμος καμιναδας

Συμπληρωματικά του καθαρισμού καμινάδας, υπάρχει ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των πυρότουβλων πχ από μαυρίλα το οποίο μπορεί να σας το παρέχουνε οι επαγγελματίες σε περίπτωση που εσείς το επιθυμείτε.

Ο καθαρισμός καμινάδας διενεργείτε καθαρά από επαγγελματίες και εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον καθαρισμό της καμινάδας και του τζακιού σας, χωρίς να λερώνουν το χώρο σας, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία του τζακιού σας.

Για αυτό ο καθαρισμός τζακιού πρέπει να γίνετε κάθε χρόνο ώστε να να αποφεύγονται τυχόν κίνδυνοι που μπορεί να προκληθούν καθώς και να συμβάλει στην σωστή συντήρησή του. Το τζάκι πρέπει να είναι έτοιμο με τον ερχομό του χειμώνα και αυτό σημαίνει ότι ο καθαρισμός καμινάδας πρέπει να γίνετε μετά το τέλος της περιόδου λειτουργίας του τζακιού.