Πως λειτουργεί

Στο τέλος κάθε πακέτου, θα βρείτε το "PayPal button". Αφού επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει, πατάτε το "button" και οδηγήστε στην σελίδα πληρωμής. Αυτή μπορεί να γίνει είτε μέσω του PayPal λογαριασμού σας, είτε με πιστωτική κάρτα (Εάν δεν είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, χρησιμοποιείστε την ενότητα "Επικοινωνία" για να βρούμε μια λύση).

Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή, θα ανά-κατευθυνθείτε στην σελίδα προορισμού όπου βρίσκεται ο φάκελος με το πακέτο σας. Κάνοντας κλικ σε κάποιο προϊόν θα δείτε την προ-επισκόπησή του. Από το "Αρχείο" κάνετε "Λήψη". Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε όλα τα προϊόντα μαζί. Οποτεδήποτε θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα και να κατεβάσετε ότι θέλετε και όσες φορές θέλετε. Αρκεί να έχετε κρατήσει κάπου στους σελιδοδείκτες σας ή στον υπολογιστή σας, την διεύθυνση (το link) της σελίδας. Στην σελίδα έχετε πρόσβαση εφόρου ζωής.

Στο πακέτο θα προστίθενται και νέα προϊόντα τακτικά. Η τιμή αγοράς ενός πακέτου θα αναπροσαρμόζεται, αλλά για όσους το έχουν ήδη αγορασμένο, τα νέα προϊόντα θα είναι δωρεάν. Για αυτό είναι σημαντικό να μην χάσετε το link του πακέτου και να επισκέπτεστε την ενότητα "Νέα Προϊόντα" για να ενημερώνεστε για ό,τι νεότερο. Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω email. Η εγγραφή γίνεται από την ενότητα "Επικοινωνία".

Πριν προβείτε σε κάποια αγορά, σας συνιστούμε να ρίξετε μία ματιά στην ενότητα "Μπόνους". Αν με τις αγορές σας δικαιούστε  μπόνους, δεν θα το παραλάβετε μαζί με τα πακέτα. Θα επιστρέψετε στην σελίδα που βρίσκεστε τώρα και θα το ζητήσετε από την ενότητα "Επικοινωνία" αφήνοντας:
είτε τον αριθμό της συναλλαγής,
είτε την ημερομηνία και ώρα συναλλαγής,
είτε τον αριθμό και τα ονόματα των πακέτων.