Πως να κλείσετε φωτογράφο γάμου


Μπορεί όλοι όταν ακούμε τη λέξη οργάνωση γάμου να σκεφτόμαστε την επιλογή του νυφικού φορέματος , της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης αλλά όταν οργανώνουμε το γάμο μας είναι πολύ σημαντικό να διαλέξουμε και ένα έμπειρο και επαγγελματία φωτογράφο γάμου . 

Αρχικά πρέπει να κανονίσετε ραντεβού με πάνω από έναν φωτογράφο γάμου για να βρείτε αυτόν που ταιριάζει στην περίπτωση και στις ανάγκες σας. Μην επιλέξετε τον πρώτο φωτογράφο γάμου που θα συναντήσετε! 

Συναντήστε το φωτογράφο στο χώρο του, δείτε προηγούμενες δουλειές του και ζητήστε να σας κάνει μερικές προτάσεις για το δικό σας γάμο, να σας δείξει κάποια παλαιότερη φωτογράφιση και τα album που έχει να σας προτείνει. 

Μόλις διαλέξετε το φωτογράφο γάμου που σας ταιριάζει , κάντε πολύ συγκεκριμένα και ξεκάθαρα αυτά που θέλετε συμφωνήστε από πριν ποιο θα είναι το πακέτο υπηρεσιών που θα σας προσφέρει, ώστε να κλείσετε μία σωστή συμφωνία και να μην έχετε «παρατράγουδα» αργότερα. Η συμφωνία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει τη φωτογράφιση του γάμου σας, τη βιντεοσκόπηση του, τη δημιουργία album, την παροχή σε σας του φιλμ των φωτογραφιών και τη δημιουργία αντιγράφων κτλ. Όπως και να έχει καλύτερο θα είναι να συμφωνήσετε από την αρχή το ποσό της αμοιβής του και τη συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει 

Καλό θα ήταν επίσης να προσπαθήσετε στη σελίδα του κάθε φωτογράφου να δείτε τις μαρτυρίες ατόμων που συνεργάστηκαν μαζί του, να δείτε αν έμειναν ευχαριστημένοι από τη δουλειά του ή όχι. Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε έναν φωτογράφο γάμου που θα είναι έμπειρος και όχι τόσο νέος στο χώρο γιατί συχνά γίνονται λάθη και έτσι είναι προτιμότερο να διαλέξετε έναν πεπειραμένο επαγγελματία και όχι κάποιον που ξεκινάει τώρα , με σκοπό να είστε πιο σίγουροι για ένα καλό αποτέλεσμα.