Ελληνικό πακέτο

Ebooks


35 Τεχνικές για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας
35 Τεχνικές για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας

Στο ebook αναλύονται όλες οι τακτικές που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους webmasters, για την προώθηση ιστοσελίδων, αλλά μπορεί να τις εφαρμόσει και κάποιος αρχάριος. Περιλαμβάνεται επίσης: Λίστες με Ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης, όλοι οι Ελληνικοί κατάλογοι, Ελληνικά bookmarking sites
Με δικαιώματα μεταπώλησης
Επιτυχημένο email marketing
Επιτυχημένο email marketing

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνεται ένας επιτυχημένος marketer. Με ή χωρίς δικά σας προϊόντα, ακολουθείστε τους ειδικούς. Πως να δημιουργήσετε την δική σας λίστα με email και πως να την αξιοποιήσετε. Οι παγίδες που πρέπει να αποφύγετε.
Με δικαιώματα μεταπώλησης
Η βίβλος του affiliate marketing
Η βίβλος του Affiliate Marketing

Όσα πρέπει  να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση στο διαδίκτυο. Τι είναι, ποια είναι τα απαραίτητα εφόδια, ποιοι τύποι υπάρχουν, ποια λάθη πρέπει να αποφύγετε και βήμα-βήμα η δημιουργία μιας affiliate page.
Με δικαιώματα μεταπώλησης
Πράσινο τσάι
Πράσινο τσάι, το δώρο της Μητέρας Γης

Η ιστορία και τα είδη του πράσινου τσαγιού.Το πράσινο τσάι στην διατροφή μας. Τα οφέλη του και η σχέση του με την καφεΐνη. Η επίδραση του στον HIV, στον καρκίνο, στην εγκυμοσύνη. Η σχέση του με τις δίαιτες και την απώλεια βάρους.
Με δικαιώματα μεταπώλησης
Social Networking  για blogs και ιστοσελίδες
Socian Networking για ιστοσελίδες και blogs

Συνδεθείτε, δικτυωθείτε, μοιράστε. Αναλυτικά τα σημαντικότερα social networks και ο τρόπος που πρέπει να συνδεθούν μεταξύ του για να δώσετε στην σελίδα σας την τεράστια ώθηση που επιθυμείτε. Πως να συγκεντρώσετε φίλους και ακόλουθους στα Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Myspace και Linkedin. Επιπλέον μια λίστα με 700 social networks. 
Με δικαιώματα μεταπώλησης


Ο κόσμος με τα μάτια μιας κουζίνας: Βασικές έννοιες
Ο κόσμος με τα μάτια μιας κουζίνας: Βασικές έννοιες

Το πρώτο από μία σειρά βιβλίων για αρχάριους και επίδοξους σεφ στην μαγειρική. Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τους βασικούς όρους και τα  βασικά  υλικά  για  ένα  καλό  τραπέζι.  Ορντέβρ, σάλτσες,  σούπες, ζωμοί, γλυκαντικές ουσίες και απεριτίφ, αποτελούν τα βασικά κεφάλαια του βιβλίου. Με ή χωρίς ζυγαριά θα μάθετε να  μετράτε τις δοσολογίες.
Με δικαιώματα μεταπώλησης


Ορεκτικά με θαλασσινά
Ο κόσμος με τα μάτια μιας κουζίνας: Ορεκτικά με θαλασσινά

Το δεύτερο βιβλίο από την σειρά "Ο κόσμος με τα μάτια μιας κουζίνας" Σε αυτό θα βρείτε μια σειρά από συνταγές με βάση τα θαλασσινά. Οι συνταγές είναι χωρισμένες σε κρύα και ζεστά ορεκτικά.
Με δικαιώματα μεταπώλησης

Προϊόντα με προσωπικά δικαιώματα
Προϊόντα με προσωπικά δικαιώματα. Πως να τα χρησιμοποιήσετε

Ένας οδηγός για να αξιοποιήσετε προϊόντα σαν και αυτά που υπάρχουν σε αυτήν την σελίδα. 20 τρόποι για ebooks και άλλοι τόσοι για softwares και άρθρα.
Με δικαιώματα μεταπώλησης
Σπιτικό φαγητό για κατοικίδια
Σπιτικό φαγητό για κατοικίδια

Αν αγαπάτε τα ζώα που έχετε στο σπίτι σας, τότε θα πρέπει να φροντίζετε και για την σωστή διατροφή τους. Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τις διατροφικές συνήθειες των ζώων συντροφιάς και τους τρόπους που μπορείτε να μαγειρεύετε γι' αυτά, με πολύ χαμηλό κόστος.
Στο βιβλίο έχει συμπεριληφθεί και ο νέος "Νόμος Για Τα Κατοικίδια", όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως.
Με δικαιώματα μεταπώλησης
Google  Google: Τα παιδιά ενός γίγαντα

Ένα βιβλίο για τις κυριότερες εφαρμογές της Google και πως να τις χρησιμοποιήσετε. Searce engine, Youtube, Google+, Gmail, Drive, Blogger, Google translate και Picasa είναι μερικές από αυτές.MLM ebook
MLM απάτη ή ευκαιρία;


Ένα βιβλίο που προσεγγίζει τα πυραμοειδή συστήματα με ψύχραιμο μάτι. Όλη η ιστορία των MLM, το MLM σήμερα, το MLM στο ίντερνετ. Πως θα αποφύγετε τις απάτες και πως θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. 


Γιατί συμβαίνει ebook
Γιατί συμβαίνει


Ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα εκπαιδευτικό βιβλίο, που απαντάει σε ερωτήσεις του τύπου: Γιατί οι άντρες ροχαλίζουν περισσότερο από τις γυναίκες. Διασκεδαστικό και ταυτόχρονα επιστημονικά τεκμηριωμένο βιβλίο για όλους.
Βασικές τροφές
Ο κόσμος με τα μάτια μιας κουζίνας: Βασικές τροφές

Το τρίτο βιβλίο της σειράς που ασχολείται με τις βασικές τροφές, την διατροφική τους αξία, την χρήση τους στην μαγειρική και τους τρόπους ψησίματος τους.Μεταφραστικό λεξικό
Μεταφραστικό λεξικό για το online marketing

Θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση, αλλά σας μπερδεύουν οι όροι που συναντάτε μπροστά σας; Έχετε κάνει το ξεκίνημα, αλλά δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη με τις συντομογραφίες που συναντάτε; Έχετε στα χέρια σας τον καλύτερο σύμβουλο. Όλοι οι σημαντικότεροι όροι και συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται ευρέως στο δίκτυο, τώρα μεταφρασμένοι στα Ελληνικά!
Backlinks ebook
Backlinks

Ο μοναδικός ελληνικός οδηγός για να χτίσετε ποιοτικά backlinks, για την ιστοσελίδα σας. Μάθετε όλα τα μυστικά για να κατακτήσετε την Google Search Engine

social media marketing ebook
Social Media marketing

Το e-book αυτό απευθύνεται σε υπεύθυνους μάρκετινγκ που θέλουν να ερευνήσουν τι δυνατότητες των social media, τις προοπτικές τους και αν τελικά αξίζει να επενδύσουν σε αυτά.
Σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να προβάλουν την επιχείρηση τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και θέλουν από κάπου να ξεκινήσουν.
Σε πανεπιστημιακούς που αναζητούν για τους φοιτητές τους μια σύντομη αλλά περιεκτική εισαγωγή στο θέμα. Έχω την ελπίδα ότι το e-book αυτό θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν κάποια βασικά πράγματα για το μάρκετινγκ στα social media και ενδεχομένως να αναζητήσουν μια καριέρα σε αυτό.
Τέλος το e-book αυτό απευθύνεται και στις διαφημιστικές εταιρείες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των νέων μέσων.


facebook insights ebook
Facebook insights

Αναλυτικός οδηγός χρήσης των στατιστικών του Facebook

social media coach ebook
Social Media Coach

Πείθοντας την επιχείρηση μας να υϊοθετήσει τα Social Media
edgerank guide ebook

Edgerank Guide


Όταν κάνουμε ένα post στη σελίδα μας, στόχος μας είναι να το δει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος. Το πόσοι τελικά θα το δουν, καθορίζεται από Edgerank. Το Edgerank είναι ένας αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το Facebook για να καθορίσει ποια post θα εμφανιστούν στο News Feed μας.
Όπως καταλαβαίνει κανείς, το Facebook δεν εμφανίζει στο News Feed μας οτιδήποτε δημοσιεύουν οι φίλοι μας. Ούτε όλα τα post που κάνουν οι Facebook Pages στις οποίες έχουμε πατήσει Μου αρέσει. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο η οθόνη μας θα γέμιζε με πράγματα που μας ενδιαφέρουν ελάχιστα και δεν θα είχαμε λόγο να χρησιμοποιούμε την υπηρεσία.

Πώς όμως το Facebook αποφασίζει ποια post θα εμφανίσει και πόσο ψηλά; Χρησιμοποιώντας το Edgerank. Τον αλγόριθμο που τόσο μας ενδιαφέρει!


34 δωρεάν εργαλεία για το ίντερνετ μάρκετινγκ
34 Δωρεάν online εργαλεία για το ίντερνετ μάρκετινγκ

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τα σημαντικότερα εργαλεία για το ίντερνετ μάρκετινγκ, πολλά από τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα σε καθημερινή βάση. Στην πραγματικότητα υπάρχουν αμέτρητα τέτοια εργαλεία διαθέσιμα, άλλα δωρεάν και άλλα προς πώληση. Ο γενικός κανόνας λέει, ότι αν θέλεις κάτι καλό, θα πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις. Παρόλα αυτά όμως, στο δίκτυο διατίθενται προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς καμιά χρέωση. Το βιβλίο αυτό, αναφέρεται σε τέτοιου είδους εργαλεία ή σε εργαλεία τα οποία πωλούνται, αλλά διαθέτουν και δωρεάν έκδοση η οποία είναι ικανοποιητική για τους περισσότερους.


ελληνικό βιβλίο για τα ενυδρεία
Ενυδρεία

Ο πληρέστερος ελληνικός οδηγός για τα ενυδρεία. Από την αγορά, την συντήρηση έως και προτάσεις για τα είδη των ψαριών που μπορούν να φιλοξενηθούν. Μέσα σε 65 σελίδες θα βρείτε ότι χρειάζεται κάποιος αρχάριος για να στήσει το πρώτο του ενυδρείο.


ελληνικό βιβλίο για το social SEO μικρών επιχειρήσεων
Social SEO για μικρές επιχειρήσεις

Οι μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διατηρούν προσωπικό που θα διαχειρίζεται και θα βελτιώνει συνεχώς το SEO της ιστοσελίδας τους. Αντί αυτού προσπαθούν με προσωπικές προσπάθειες να επιβιώσουν και να διατηρήσουν σε ανεκτό επίπεδο το SEO του online καταστήματος τους. Σε αυτό το βιβλίο περιγράφονται απλοί μέθοδοι που μπορούν να ανεβάσουν το Social SEO μιας ιστοσελίδας και δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις. Επίσης περιγράφονται και τα λάθη που πρέπει να αποφευχθούν ώστε να μην πληγεί περαιτέρω το SEO.τα πάντα γύρω από τα ενυδρεία
Ψάρια για ενυδρεία

Ένα βιβλίο με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να στήσει το δικό του ενυδρείο. Από την κατασκευή του ενυδρείου, έως την συντήρηση του, τα είδη των ψαριών, το τάϊσμα τους και τις ασθένειες που μπορεί να συναντήσετε.όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους αγαπημένους μας φίλους
Garden of pets

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τους αγαπημένους μας φίλους. Τι pet μου ταιριάζει; Ράτσες σκύλων. Η διατροφή του κουταβιού. Κουνέλι κατοικίδιο.  Μονομάχος - Ένα ιδιαίτερο ψάρι. Οι ράτσες των Χάμστερ.  Πρώτες βοήθειες.  Επιπλοκές από τροφές. Καλοκαιρινοί κίνδυνοι .Καλοκαιρινές λιχουδιές. Αυτά είναι τα σημαντικότερα κεφάλαια που θα βρείτε στις 154 σελίδες του.

Softwares
FreeFLVConverter: Ένα λογισμικό για να μετατρέπετε τα FLV αρχεία σε AVI, MP4 και άλλες μορφές. (Free Away δικαιώματα)

FreeEasyCD-DVDBurner: Ένα λογισμικό για να γράφετε και να αντιγράφετε αρχεία ήχου και βίντεο. (Free Away δικαιώματα)

YouTubeTools: Ένα λογισμικό για να φτιάχνετε βίντεο για το Youtube. (Free Away δικαιώματα)
Ελληνικό πακέτο