Είστε λάτρης της γυμναστικής?Τι πρέπει να πίνετε και μετά

Αν λατρεύετε να γυμνάζεστε είτε στο σπίτι , είτε στο γυμναστήριο είτε ακόμα στη φύση , τότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις επιδόσεις σας. Αν γυμνάζεστε πολλά χρόνια τότε πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη τη σημασία της καλής ενυδάτωσης του οργανισμού πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος γυμναστικής. 

Επίσης πρέπει να πίνουμε νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά όχι σε μεγάλες ποσότητες και όχι συνεχώς. Δύο με τρεις φορές κατά τη διάρκεια προπόνησης μίας ώρας είναι αρκετές. Ακόμα πολλοί αθλητές και κυρίως οι δρομείς συχνά επιλέγουν τους διάφορους χυμούς που περιέχουν βύσσινο. 

Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχει πολλά στοιχεία τα οποία είναι αντιοξειδωτικά και έτσι προλαμβάνουν φλεγμονές και μολύνσεις. Τώρα όσον αφορά το τι θα πιείτε μετά την προπόνηση , ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές. Το τσάι είναι ιδανικό λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχει και έτσι είναι πολύ σημαντικό να και βοηθητικό να το πιείτε μέσα στην επόμενη ώρα από το τέλος της άσκησής σας. Ακριβώς τις παραπάνω ιδιότητες έχει και το νερό καρύδας. 

Επιπλέον το γάλα είναι ένα πολύ καλό ρόφημα για μετά την προπόνηση , καθώς μπορεί να σας δώσει όλες τις πρωτεΐνες που χρειάζεστε!