Ποια είναι η καλύτερη γιατρειά για το μεθύσι.?

Όλοι μας έχει τύχει να έχουμε πιει κάποιο βράδυ λίγο παραπάνω και την επόμενη ημέρα υποφέρουμε από διάφορα περίεργα συμπτώματα. Ο πονόκοιλος και ο πονοκέφαλος, η αστάθεια και η υπερένταση είναι κάποια κλασσικά συμπτώματα. 

Αν την επόμενη μέρα μπορούμε να μείνουμε στο σπίτι μας η καλύτερη λύση να μείνουμε ξαπλωμένοι όσο περισσότερο μπορούμε και να πίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα νερά. Αν όμως την άλλη μέρα δουλεύουμε ή έχουμε κάποια υποχρέωση που δεν μπορούμε να αποφύγουμε με τίποτα τότε πρέπει να πάρουμε δραστικότερα μέτρα.Τι πρέπει να κάνουμε επομένως? Ποια είναι η καλύτερη γιατρειά για το μεθύσι?

Πρώτα από όλα πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε για να αποβάλλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις τοξίνες και το ποτό από το σώμα μας. Αν είστε σε θέση να ασκηθείτε έστω και για μισή ώρα - τότε τα αποτελέσματα που θα πετύχετε θα είναι εντυπωσιακά και άμεσα. Έστω και μισή ώρα τρέξιμο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άμεσα πολύ καλύτερα! Αν δεν μπορείτε ένα ζεστό μπάνιο είναι ότι πρέπει! Στη συνέχεια ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα όπως ένα ζεστό τσάι , ένα χαμομήλι ή ένας καφές είναι ότι πρέπει για να αποβάλλεται τις τοξίνες της προηγούμενης νύχτας. 

Τέλος σας συστήνουμε νερό για ενυδάτωση και οπωσδήποτε ένα δυνατό αναλγητικό θα σας ανακουφίσουν άμεσα!